CONNECT WITH ME
     
Beginnen met Vloggen? Tips! (Interview met EelcoVlogging)
Beginnen met Vloggen? Tips! (Interview met EelcoVlogging)

Of je nou begint met vloggen voor een bedrijf, of gewoon omdat je het leuk vindt, het is altijd handig om insider tips te horen van iemand die het al jaren met succes doet. Ik vond het dan ook erg leuk om te praten met bekende Nederlandse YouTuber Eelco Vlogging (Eelco Kingma) over YouTube. Ook al had Eelco even geen webcam bij de hand, het enthousiasme spat van deze jongen af: wat een passie voor online video! Heerlijk om zo inspiratie op te doen.

Tips voor vlogging op YouTube

Hoe is Eelco zelf begonnen met vloggen, wat zijn zijn tips als je net begint, en wat zijn Eelco’s top do’s en do’nts met betrekking tot online video? Eelco vertelt erover in ons gesprek.

Samenwerken met merken en andere YouTubers

Verder vertelt Eelco over de kracht van samenwerking. Hoe kunnen merken en bedrijven samenwerken met bekende Nederlandse YouTubers en hoe kun je hogerop komen in YouTube? Bekijk/luister het interview met Eelco Vlogging voor mijn boek ‘videomarketing in 60 minuten.’

Video: Interview Eelco Kingma

videomarketing 60 minuten pelpina trip boek

Boek: Videomarketing in 60 minuten

Ik schrijf over YouTube content tips en mijn gesprek met Eelco Kingma, en nog veel meer andere experts en video strategie voorbeelden, in mijn boek “videomarketing in 60 minuten,” wat gepubliceerd is door uitgeverij Haystack in samenwerking met Frankwatching.com.
Meer hier.

Leave a reply


nine − = 5