CONNECT WITH ME
     
Waarom elk bedrijf/merk aan online video moet doen!
Waarom elk bedrijf/merk aan online video moet doen!

Waarom zou je als bedrijf of merk aan video moeten doen? Wat kan video betekenen voor bedrijven? En wat moet je zoeken in een goed videoproductiebedrijf? In deze video praat ik met Walter Hueber die duidelijke praktijkvoorbeelden geeft en nuttige tips voor bedrijven en merken die aan de slag willen met online video.

Video is een must-have

Vroeger was een video op je website nog een leuke aardigheid, maar tegenwoordig is het een must-have, een “hygiene factor” zoals Walter Hueber het noemt. Video is de manier om tegenwoordig goed te kunnen concurreren.

Hoe begin je met video?

Maar hoe pak je het aan? Waar moet je aan denken als je wilt beginnen met video? Wat moet je bijvoorbeeld zoeken in een goed videoproductiebedrijf, en hoe distributeer je je video’s? Walter legt het uit in de video.

Video voor bedrijven: marketing tips

videomarketing 60 minuten pelpina trip boek

Boek: Videomarketing in 60 minuten

Ik schrijf over YouTube content tips en mijn gesprek met Walter Hueber, en nog veel meer andere experts en video strategie voorbeelden, in mijn boek “videomarketing in 60 minuten,” wat gepubliceerd is door uitgeverij Haystack in samenwerking met Frankwatching.com.
Meer hier.

Leave a reply


5 × = forty five