CONNECT WITH ME
     
YouTube Insider: Handige Tips & Tricks met Renato van Bloemenhuis
YouTube Insider: Handige Tips & Tricks met Renato van Bloemenhuis

Hoe kun je geld verdienen met YouTube video’s? Hoe kun je op de eerste pagina van Google terecht komen met video’s? En hoe kun je niche marketing toepassen op video’s? Renato van Bloemenhuis van DeRenatoShow is een bekende Nederlandse video thoughtleader en YouTuber – het was echt heel erg leuk om van hem insider tips & tricks over videomarketing te krijgen. Wat een passie, en wat een handige tips!

Geld verdienen met YouTube

Renato geeft je 4 manieren om geld te verdienen met YouTube. Hij laat je zien dat je, buiten de standaard YouTube advertenties om, video’s ook op andere manieren kunt inzetten om geld te verdienen en zelfs bedrijven of merken naar jou te laten komen.

Video voor bedrijven

Renato vertelt over de nieuwe versie “bedrijfsvideo”: niet een commercial dat af en toe op TV komt, maar een digitale video die er voor zorgt dat jouw website op de eerste pagina van Google zoekresultaten terecht komt. Renato zegt dat er geen bedrijf of merk is dat te stoffig is voor online video!

Niche marketing voor video

Hoe zorg je er nou voor dat mensen jouw video’s ook daadwerkelijk zien? Renato zegt dat een belangrijke stap is: focussen op niche marketing. Hou het onderwerp van je video’s niet breed, maar focus je op een klein onderwerp.

Interview Renato van Bloemenhuis

videomarketing 60 minuten pelpina trip boek

Boek: Video marketing in 60 minutes

Ik schrijf over YouTube content tips en mijn gesprek met Renato, en nog veel meer andere experts en video strategie voorbeelden, in mijn boek “videomarketing in 60 minuten,” wat gepubliceerd is door uitgeverij Haystack in samenwerking met Frankwatching.com.
Meer hier.

Leave a reply


− three = 4