CONNECT WITH ME
     
Kruidvat of Etos Luier?
Kruidvat of Etos Luier?

Kruidvat of Etos Luier?

Soms hou je je bezig met grote vragen des levens…:”Is de Kruidvat of de Etos luier beter?”
Tja, als je elke dag 12 van deze dingen weggooit (en daarbij soms zelfs een rompertje of 2), dan wordt het toch best wel een belangrijke vraag. Want hoe vaak je ook luiers verschoont, het wordt echt geen hobby. Het liefst koop je de beste luiers, die geen ongelukjes hebben, en ook nog zo goedkoop mogelijk!

Wij kopen zelf altijd Etos luiers voor onze oudste, maar toen onze 2e geboren werd kregen we een luiertaart (ik heb ZO’n lieve schoonmoeder!) met luiertjes van de Kruidvat.
En meteen kon ik vergelijken en vielen me verschillen op tussen deze luiers. Nu kan ik dan eindelijk deze grote vraag des levens beantwoorden!

Etos…. of toch Kruidvat? Ik doe een eerlijke vergelijking in deze video:

Leave a reply


seven − 5 =