CONNECT WITH ME
     
Borstontsteking Afkomen: Tips
Borstontsteking Afkomen: Tips

Ik heb, met twee zoontjes, vijf borstontstekingen gehad (ja, net alsof ik ze verzamel!), en ik weet nu ein-de-lijk hoe je op een natuurlijke manier van een borstontsteking afkomt. Ik heb van alles geprobeerd om een borstontsteking te genezen: koolbladeren, vitamines, knoflook, olijfblad, etc etc… maar niks heeft zo goed geholpen als een consultatie bij een lactatiekundige. In deze mamavlog kun je zien hoe ik echt opknap, want wat was ik ellendig in het begin!

Ik was de wanhoop nabij: voor de vierde keer voelde ik een borstontsteking opzetten… Een paar dagen was het nog een verstopt melkkliertje, maar ik kreeg het maar niet weg. In deze vlog zie je hoe ik EINDELIJK af kom van de pijnlijke borst. VICTORY!

Doe niet hetzelfde als wat ik weken heb gedaan…Als je zelf problemen hebt met een verstopt melkkanaaltje of pijnlijke borsten tijdens het borstvoeden, ga dan niet naar Google, maar vraag een lactactie kundige. Tja, weer wat geleerd!

Leave a reply


two − = 0