CONNECT WITH ME
     
Op vakantie zonder internet!
Op vakantie zonder internet!

Bril, portemonnee, mobiel: dat zijn de 3 dingen die ik altijd meeneem als ik wegga. Zonder mobieltje ben ik als zonder bril: half blind! En hoe half blind ik zou zijn, wist ik pas echt toen ik laatst een week op vakantie ging…zonder internet.
We zijn met t gezinnetje een week naar de Ardennen geweest, in the middle of nowhere, en hebben expres gekozen voor geen TV, geen wifi, geen schermen: een complete technologie detox! Nadat ik een paar uurtjes tevergeefs constant m’n mobieltje checkte (afkickverschijnsel haha), raakte ik al snel gewend. En voor ik het wist had ik geen behoefte om m’n Facebook elke 2 minuten te checken, liet ik m’n mobieltje thuis, en wist ik niet eens meer hoe laat het was.
Dit zijn 3 redenen om op vakantie te gaan zonder internet:

Leave a reply


+ four = 5