CONNECT WITH ME
     
Thuiswerkende Moeder? DIT!
Thuiswerkende Moeder? DIT!

“Als jij later ook een baan hebt…” zei laatst *anoniem* tegen mij, zonder er ook maar iets raars van te denken – terwijl ik dacht…”Hallo! Ik heb een baan!”
Ik ga dan niet naar een kantoor en heb geen vaste paycheck per maand, maar ik werk harder als ooit, en verdien zelfs meer dan ik verdiende met een zogenaamde ‘echte’ baan bij de TV!

Tja…als je vanuit huis werkt, en ook nog eens vader of moeder bent, krijg je vaak opmerkingen als: ‘Wat doe je eigenlijk de hele dag?’ ‘Zoek je een baan?’ En ‘je kan toch wel even boodschappen doen tussendoor?’

Samen met de powerwomen van FantasticMoms heb ik een oproepje gedaan op Twitter: wat voor rare opmerkingen of vragen krijg je als thuiswerkende ouder wel eens naar je hoofd geslingerd? En wat een geweldig respons! Ik heb de leukste tweets in deze video bij elkaar gezet:

Gemaakt naar aanleiding van dit aritkel. Bedankt voor de inspiratie FantasticMoms!

Vond je dit leuk, en wil je nog zo’n #mamapraat video zien? Doe dan mee met het volgende onderwerp: wat zijn de meest rare vragen/opmerkingen die je gehad hebt over je kinderen? Tweet met de hashtag #mamapraat. En als er genoeg tweets zijn, maak ik nog een video :)

Leuk dat je keek! Vergeet niet te abonneren!

 

Leave a reply


+ seven = 12